ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Μπήκε σε εξωκλήσι τα μεσάνυχτα - Παραδέχθηκε την δράση του ο 36χρονος

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Μπήκε σε εξωκλήσι τα μεσάνυχτα - Παραδέχθηκε την δράση του ο 36χρονος

20 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα της Τρίτης (18/6), ήχησε το σύστημα συναγερμού σε εξωκλήσι που βρίσκεται στην περιοχή του Πρωταρά.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν άμεσα στην περιοχή, όπου εντόπισαν και ανέκοψαν ύποπτο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 36χρονος από την επαρχία Λευκωσίας.

Σε έρευνα που ακολούθησε, στο αυτοκίνητο του 36χρονου, εντοπίστηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς επίσης και μικρό χρηματικό ποσό, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Ανακρινόμενος, σε θεληματική του κατάθεση, ο 36χρονος φέρεται να παραδέχθηκε τη διάρρηξη του συγκεκριμένου εξωκλησιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE