ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία- 'Εξαφανίστηκε' 16χρονος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία- 'Εξαφανίστηκε' 16χρονος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πληροφορίες για τον εντοπισμό ανήλικου ζητά η Αστυνομία δίνοντας στη δημοσιότητα τα στοιχεία του καθώς και την φωτογραφία του.

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι ελλείπει από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία, από τις 15 Ιουνίου 2019, o ALI MAHAD, ηλικίας 16 ετών, από τη Σομαλία. 

Ο 16χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.70μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με κοντά μαύρα μαλλιά. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22802222, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE