ΔΗΛΩΣΗ για Απόλλωνα από αντίπαλο: «Σεβόμαστε, αλλά δεν φοβόμαστε»

ΔΗΛΩΣΗ για Απόλλωνα από αντίπαλο: «Σεβόμαστε, αλλά δεν φοβόμαστε»

Δηλώσεις σε Λιθουανικά ΜΜΕ έκανε ο προπονητής της Ζαλγκίρις Κάουνας, Μιντάουγκας Κέπας, ο οποίος αναφέρθηκε στον Απόλλωνα, τον οποίο η ομάδα του θα αντιμετωπίσει στον Α΄ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι δηλώσεις του 40χρονου Λιθουανού τεχνικού:

«Η τύχη στις κληρώσεις είναι τύχη και δεν μπορείς να επιλέξεις αντίπαλο. Ξέρουμε ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουμε, ότι είναι υψηλού επιπέδου, όμως αυτή την στιγμή, η σκέψη μας είναι στο προσεχές παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ατλάντας και μετά θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τον Απόλλωνα.

Όλοι γνωρίζουμε τις δυνατότητες της αντίπαλης ομάδας, αφού πέρσι αγωνίστηκε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Τους σεβόμαστε, αλλά όμως δεν τους φοβόμαστε, γιατί κάθε αντίπαλος έχει και τα αδύνατα του σημεία, εκτός από τα δυνατά.

Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις και στα δύο παιχνίδια για το καλύτερο δυνατό, γνωρίζοντας ότι είμαστε το αουτσάιντερ για την πρόκριση».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect