4χρονος πήρε το όχημα του παππού του για να πάει στο περίπτερο – Πώς κατάντησε το αυτοκίνητο – VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
18.06.2019 - 11:54
Ήθελε να πάει μέχρι το περίπτερο για να αγοράσει σοκολάτες και πήρε τιμόνι στα χέρια του με αποτέλεσμα να γίνει αντιληπτός από πολίτες που ειδοποίησαν την Αστυνομία.
Ο λόγος για τον μικρό Σεμπάστιαν ηλικίας 4 ετών από τις ΗΠΑ, ο οποίος κατάφερε να οδηγήσει με το αυτοκίνητο του παππού του για περίπου 2 χιλιόμετρα με σκοπό να φτάσει στο περίπτερο για να αγοράσει σοκολάτες.
Κατά την διαδρομή του, έγινε αντιληπτός από πολίτες να οδηγεί ασταθώς στην περιοχή με ταχύτητα 25-30 χλμ/ώρα και να χτυπάει σε αρκετά ταχυδρομικά κουτιά, μέχρι που σταμάτησε σε ένα πρατήριο βενζίνης.
Μόλις κατέβηκε από το αυτοκίνητο και διαπίστωσαν ότι πρόκειται για 4χρονο, τότε οι πολίτες ειδοποίησαν την αστυνομία και η δεύτερη με την σειρά τους ειδοποίησαν τους γονείς του.
Αποτέλεσμα του εν λόγω περιστατικού ήταν ο μικρός, ευτυχώς, να μην έχει υποστεί κάποιο τραυματισμό, σε αντίθεση με το αυτοκίνητο, που όπως θα δείτε και στη φωτογραφία έχει υποστεί κάποιες ζημιές.
Μήνυμα συνεργασίας απηύθυνε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, μετά την αποστολή 60.000 δόσεων εμβολίου κατά του αφθώδους πυρετού στις ελεύθερες περιοχές, αναφέροντας ότι «η συνεργασία σε τέτοιου είδους ζητήματα είναι αναπόφευκτη».