ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανικός στις «Κεντρικές Φυλακές» - Έκαναν τατουάζ και πιστεύουν πως κόλλησαν AIDS

Πανικός στις «Κεντρικές Φυλακές» - Έκαναν τατουάζ και πιστεύουν πως κόλλησαν AIDS

Κλίμα τρόμου και πανικού επικρατεί στις λεγόμενες Κεντρικές Φυλακές στα κατεχόμενα, όπου φυλακισμένοι φοβούνται πως κόλλησαν AIDS από άλλο φυλακισμένο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκοκυπριακής εφημερίδας «Yeni Duzen», φυλακισμένοι έφυγαν από τις λεγόμενες Κεντρικές Φυλακές και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, μετά από ισχυρισμούς πως φυλακισμένος με AIDS έκανε τατουάζ στη φυλακή, ενώ στη συνέχεια και άλλοι κρατούμενοι έκαναν τατουάζ με το ίδιο μηχάνημα.

Το όλο περιστατικό φέρνει στο φως της δημοσιότητας, ανακοίνωση της λεγόμενης «Ένωσης Φυλάκων», που αναφέρει πως 50 φυλακισμένοι και κρατούμενοι ζήτησαν από την διεύθυνση των Φυλακών να δώσουν δείγμα αίματος, ούτως ώστε να διαφανεί κατά πόσον έχουν τον ιό μετά την δερματοστιξία τους.

Παράλληλα η «Ένωση Φυλάκων» αναφέρει στην ανακοίνωσή της πως σε έλεγχο που διενεργήθηκε στα κελιά των κρατούμενων πριν περίπου δυο μήνες, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν βελόνες και μηχάνημα που κάνει τατουάζ.

Σε επίσημη τοποθέτησή του στην τουρκοκυπριακή εφημερίδα, το λεγόμενο υπουργείο εσωτερικών, αναφέρει πως δεν γίνονται δερματοστιξίες στις λεγόμενες κεντρικές φυλακές, διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς για χρήση μηχανής τατουάζ στις φυλακές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top