Πανικός στις «Κεντρικές Φυλακές» - Έκαναν τατουάζ και πιστεύουν πως κόλλησαν AIDS

Πανικός στις «Κεντρικές Φυλακές» - Έκαναν τατουάζ και πιστεύουν πως κόλλησαν AIDS

Κλίμα τρόμου και πανικού επικρατεί στις λεγόμενες Κεντρικές Φυλακές στα κατεχόμενα, όπου φυλακισμένοι φοβούνται πως κόλλησαν AIDS από άλλο φυλακισμένο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκοκυπριακής εφημερίδας «Yeni Duzen», φυλακισμένοι έφυγαν από τις λεγόμενες Κεντρικές Φυλακές και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, μετά από ισχυρισμούς πως φυλακισμένος με AIDS έκανε τατουάζ στη φυλακή, ενώ στη συνέχεια και άλλοι κρατούμενοι έκαναν τατουάζ με το ίδιο μηχάνημα.

Το όλο περιστατικό φέρνει στο φως της δημοσιότητας, ανακοίνωση της λεγόμενης «Ένωσης Φυλάκων», που αναφέρει πως 50 φυλακισμένοι και κρατούμενοι ζήτησαν από την διεύθυνση των Φυλακών να δώσουν δείγμα αίματος, ούτως ώστε να διαφανεί κατά πόσον έχουν τον ιό μετά την δερματοστιξία τους.

Παράλληλα η «Ένωση Φυλάκων» αναφέρει στην ανακοίνωσή της πως σε έλεγχο που διενεργήθηκε στα κελιά των κρατούμενων πριν περίπου δυο μήνες, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν βελόνες και μηχάνημα που κάνει τατουάζ.

Σε επίσημη τοποθέτησή του στην τουρκοκυπριακή εφημερίδα, το λεγόμενο υπουργείο εσωτερικών, αναφέρει πως δεν γίνονται δερματοστιξίες στις λεγόμενες κεντρικές φυλακές, διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς για χρήση μηχανής τατουάζ στις φυλακές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE