ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Λήξαν θεωρείται το θέμα μέδουσες- Έπιασαν τόπο τα μέτρα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Λήξαν θεωρείται το θέμα μέδουσες- Έπιασαν τόπο τα μέτρα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κανένας λόγος ανησυχίας, για τους πολίτες που επιθυμούν να επισκεφθούν τις παραλίες του Δήμου Παραλιμνίου, όπως διαβεβαιώνει ο Δήμαρχος, κ Θεόδωρος Πυρίλλης.

Μιλώντας στο ThemaOnline, το πρωί της Τρίτης (18/6), ο Δήμαρχος Παραλιμνίου, Θεόδωρος Πυρίλλης, εξήγησε ότι το φαινόμενο με τις μέδουσες που είχαν εμφανιστεί σε ιδιαίτερα αυξημένους αριθμούς δεν υπάρχει πλέον.

Ο κ. Πυρίλλης ανέφερε ότι στις θάλασσες τις περιοχής είναι δυνατό να υπάρχουν κάποιες μεμονωμένες μέδουσες, όπως σε όλες τις παραλίες, χωρίς βέβαια να συγκρίνεται με τους αριθμούς μεδουσών, που προ μερικών 24ώρων, ήταν ορατές ακόμη και με γυμνό μάτι.

Πάντως, εκτός από τα μέτρα που έλαβε ο Δήμος Παραλιμνίου, το Τμήμα Αλιείας και Θαλασσίων Ερευνών, σε ανάρτηση του στο Facebook στις 13 Ιουνίου, είχε αναφέρει ότι το φαινόμενο είναι παροδικό και διάρκειας μερικών ωρών ή μερικών ημερών.

Έτσι, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ανήρτησε στις 11:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (17/6) ο κ. Πυρίλλης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, οι παραλίες της περιοχής ήταν κατάμεστες από λουόμενους, αφού το πρόβλημα είχε λυθεί.

Ο Δήμαρχος Παραλιμνίου, με την ευκαιρία της επικοινωνίας μας, θέλησε να εκφράσει και δημόσια τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του 17χρονου δημότη του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα (17/6), λίγα εικοσιτετράωρα μετά από τροχαίο ατύχημα που ενεπλάκη, το απόγευμα της 7ης Ιουνίου.

Χρίστος Ζήνωνος

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top