Για να μην ΠΕΣΕΙ να μας ΠΛΑΚΩΣΕΙ (Ρομπέρζ)

Για να μην ΠΕΣΕΙ να μας ΠΛΑΚΩΣΕΙ (Ρομπέρζ)

Ότι δεν υπάρχει σεβασμός και τήρηση της δεοντολογίας, εκ μέρους μερικών δημοσιογράφων, το γνωρίζουν καλά και στην ηγεσία της ΕΑΚ. 

Δεν νομίζουμε ότι μπορούν να κάμουν και τίποτε οι άνθρωποι.

Εμείς εδώ στο Themasports, δεν το παίζουμε ούτε έγκυροι, ούτε έγκαιροι, ούτε αντικειμενικοί, αλλά ούτε και ότι είμαστε το κορυφαίο αθλητικό portal.

Καμιά φορά, όμως, πρέπει να… παινεύουμε και λίγο το σπίτι μας, για να μην πέσει να μας πλακώσει.

Τελευταίες μια-δυο μέρες, διαβάζουμε σε άλλες σελίδες, τάχα μου νεότερες εξελίξεις για τον Ρομπέρζ.

Από την περασμένη Παρασκευή η σελίδα μας, είχε αναρτήσει ρεπορτάζ με πληροφορίες (ΕΔΩ), ότι ο Γάλλος σέντερ μπακ, θα ζητήσει άδεια και δεν πρόκειται να κάμει προετοιμασία με τον Απόλλωνα.

Δεν ισχυριζόμαστε ότι μαθαίνουμε τα πάντα πρώτοι, αλλά τουλάχιστον αξίζουμε κάποιο σεβασμό.

Υ.Γ. Περιμένουμε και νεότερο ρεπορτάζ, μετά απ εκείνο της 19ης Μαΐου, που έλεγε ότι «Ρομπέρζ δεν θέλει Σωφρόνη». 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE