Τραγικό θανατηφόρο στην Ελλάδα - Διαμελίστηκε μπροστά στα μάτια του συζύγου της

Τραγικό θανατηφόρο στην Ελλάδα - Διαμελίστηκε μπροστά στα μάτια του συζύγου της

Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 56χρονη σε τραγικό τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό έξω από τα Καμένα Βούρλα το βράδυ της Δευτέρας (17/6).

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 22:20 το βράδυ στο ρεύμα προς Λαμία και συγκεκριμένα στο ύψος όπου βρισκόταν το παλιό κέντρο «Σευχέλλες». Σύμφωνα με τo lamiareport.gr, το τροχαίο δυστύχημα συνέβη όταν η άτυχη γυναίκα, η οποία μόλις είχε αποβιβαστεί από λεωφορείο που την άφησε στο πάρκινγκ στο ρεύμα προς Αθήνα, θέλησε να περάσει στο απέναντι ρεύμα όπου την περίμενε ο σύζυγός της.

Καθώς η άτυχη γυναίκα διέσχιζε το δρόμο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες παρασύρθηκε από ΙΧ με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Τραγική λεπτομέρεια, το τροχαίο δυστύχημα έγινε μπροστά στα μάτια του συζύγου της που την περίμενε στην άκρη του δρόμου.

Η άτυχη γυναίκα, η οποία όπως αναφέρει το iEfimerida.gr διαμελίστηκε, στο τρομακτικό τροχαίο, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Αναμένεται να υπάρξει σχετική δικογραφία για την εξακρίβωση των αιτιών που στοίχισε τη ζωή σε έναν συνάνθρωπό μας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Σε ηλικία 88 ετών, ο Πάπας Φραγκίσκος έφυγε σήμερα από τη ζωή, λίγες ώρες αφότου απευθύνθηκε για τελευταία φορά στους χιλιάδες πιστούς Καθολικούς, που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ανήμερα το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE