Ο παίκτης «εγκέφαλος» των στημένων και η παρέα του προσπάθησε να στήσει και τα κόρνερ – Ο διάλογος τους

Ο παίκτης «εγκέφαλος» των στημένων και η παρέα του προσπάθησε να στήσει και τα κόρνερ – Ο διάλογος τους

Ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση «Οίκος» και τα στημένα ματς, στα οποία λειτουργούσε ως «εγκέφαλος» ο Ραούλ Μπράβο και ο Κάρλος Αράντα! 

Ο Ραούλ Μπράβο και η... παρέα του προσπάθησε να στήσει και τα κόρνερ στο Μάλαγα-Ρεάλ

Σύμφωνα, λοιπόν, με μια ακόμη συνομιλία που διέρρευσε στην οποία ο Κάρλος Αράντα συνομιλούσε με τον πρώην στόπερ της Μάλαγα και νυν της Λεγανές, Ρέθιο, προσπαθώντας να… στήσουν τα κόρνερ στο ματς της Μάλαγα με αντίπαλο την Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα, πήγαν στον «κουβά» καθώς φέρεται να είχαν κανονίσει να βγουν ακριβώς 14 κόρνερ αλλά τελικά βγήκαν 16!

Στο εν λόγω ματς, η Ρεάλ είχε επικρατήσει με 2-0 και είχε εξασφαλίσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας.

Αναλυτικά οι διάλογοι ανάμεσα στον Αράντα και τον Ρέθιο:

Αράντα: «Κοίτα, κοίτα, σου ζήτησα 14 και ήταν 16. Τι μαλ…. είμαι».

Ρέθιο: «Τι, τι, τι»;

Αράντα: «16 κόρνερ, οκ;»

Ρέθιο: «16 κόρνερ χθες; Δεν τα μετράω».

Αράντα: «Απίστευτο. Ήμουν στο σπίτι και τραβούσα τα μαλλιά μου»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE