ΚΥΠΡΟΣ

Η ώρα του Σκέμπρι και της κερκίδας

Η ώρα του Σκέμπρι και της κερκίδας

Η Ομόνοια ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό ντέρμπι «αιωνίων» και στην ομάδα ένα είναι το σύνθημα: «Νίκη και μόνο νίκη».

Το συγκρότημα του Κώστα Καϊάφα θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη στο αυριανό ντέρμπι και να αυξήσει τις πιθανότητες του για να πετύχει τους φετινούς του στόχους.

Σε ότι αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Κώστας Καϊάφας, φαίνεται πως ο Σκέμπρι θα πάρει αυτή τη φορά φανέλα βασικού. Ο Μαλτέζος αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στο αυριανό ντέρμπι και ο κόουτς περιμένει πολλά από την εκρηκτικότητα αλλά και την ικανότητα του να σκοράρει.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι αν θα μείνει στον πάγκο ο Γκαρσία ή αν ο Καϊάφας προτιμήσει να τους ρίξει και τους δύο στο αρχικό σχήμα. Σε μια τέτοια περίπτωση, το πιο πιθανό σενάριο είναι να μείνει στον πάγκο ο Ράμος. Ο Κιρμ θα είναι στο αρχικό σχήμα, με τους Οικονομίδη, Λεάντρο και Ασίς στη μεσαία γραμμή.

Στην άμυνα, Ρούνιε, Γκουλόν, Λομπιανίτζε και Μαργκάσα θα είναι μπροστά από τον Γιωργαλλλίδη.

Στην Ομόνοια περιμένουν χιλιάδες κόσμο αύριο στο ΓΣΠ για να σπρώξει την ομάδα στη νίκη. Είναι σημαντικό παιχνίδι, η ομάδα χρειάζεται και οικονομική ενίσχυση και ο κόσμος αναμένεται να δώσει μαζικό παρών.

Η αποστολή αποτελείται από τους:

Γιώργο Οικονομίδη, Αντώνη Γιωργαλλίδη, Κριστοβάο Ράμος, Ονησίφορο Ρουσιά, Δημήτρη Μουλαζίμη, Άντραζ Κιρμ, Ερόλντ Γκουλόν, Γκαουσού Φοφανά, Νούνο Ασίς, Αντρέ Σκέμπρι, Ούτσα Λομπτζιανίτζε, Μάριο Δημητρίου, Χάρη Κυριάκου, Λεάντρο, Ρομπέρτο Γκαρσία, Ρενάτο Μαργκάσα, Χριστόφορο Χαραλάμπους, Ιβάν Ρούνιε, Κωνσταντίνο Παναγή, Γεράσιμο Φυλακτού, Ρόντρι και Μίκαελ Ποτέ

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Έρχονται κάμερες για παράνομη στάθμευση; Ποια είναι η αλήθεια πίσω από το νέο νομοσχέδιο; Ο Υπουργός Μεταφορών εξηγεί στο ThemaOnline.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top