Θέλει δύο παικταράδες από την Μπαρτσελόνα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Θέλει δύο παικταράδες από την Μπαρτσελόνα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκονται οι δύο άσοι της Μπαρτσελόνα, Φιλίπε Κουτίνιο και Ιβάν Ράκιτιτς!

Η αποχώρηση του Πολ Πογκμπά από το «Ολντ Τράφορντ», που μοιάζει πια πιο πιθανή από ποτέ, αλλάζει τα πλάνα των «κόκκινων διαβόλων» εν όψει της νέας σεζόν.

Με δεδομένο ότι έχει φύγει και ο Αντέρ Ερέρα, η Γιουνάιτεντ θα πρέπει να κινηθεί δυναμικά για την απόκτηση παικτών στη μεσαία γραμμή και φαίνεται πως έχει βρει ήδη τους στόχους της.

Και οι δύο βρίσκονται στη Μπαρτσελόνα, με τους Κουτίνιο και Ράκιτιτς να είναι οι παίκτες τους οποίους θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν οι Άγγλοι.

Ο Βραζιλιάνος, έτσι κι αλλιώς, είναι στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν από το «Καμπ Νόου», με την Παρί Σεν Ζερμέν να έχει ενδιαφερθεί επίσης για την απόκτηση του.

Όσον αφορά τον Κροάτη, αρκετό καιρό τώρα εμφανίζεται δυσαρεστημένος στη Μπαρτσελόνα και δεν αποκλείεται μια πρόταση της Γιουνάιτεντ να είναι η διέξοδος που αναζητά για να φύγει.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE