Η απόφαση πάρθηκε – Από ποιο γήπεδο ξεκινάει το «κτίσιμο» της «Κυρίας» ο Κετσπάγια

Η απόφαση πάρθηκε – Από ποιο γήπεδο ξεκινάει το «κτίσιμο» της «Κυρίας» ο Κετσπάγια

Η πρώτη προπόνηση της Ανόρθωσης, ενόψει της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2019.

Με τιμονιέρη τον Τιμούρ Κετσπάγια, αλλά μακριά από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα ξεκινήσει την προετοιμασία της η Ανόρθωση, ελέω βελτιωτικών έργων που γίνονται στο γήπεδο.

Έτσι, μετά από διεργασίες, διαβουλεύσεις, επαφές που έχουν γίνει, αποφασίστηκε όπως η πρώτη προπόνηση της Ανόρθωσης πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Αχυρώνα στο Λιοπέτρι, μιας και υπολογίζεται ότι θα υπάρχουν και αρκετοί φίλαθλοι της Ανόρθωσης.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν, εμφανίζεται αισιόδοξος και βέβαιος ότι το κόμμα του θα εξασφαλίσει παρουσία στη νέα Βουλή, παρά τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε στο Themaonline, ο κ. Καρογιάν, κάνει λόγο για «κρυφή ψήφο» της ΔΗΠΑ, αμφισβητεί την ικανότητα των δημοσκοπήσεων να αποτυπώσουν την πραγματική βούληση των πολιτών και υποστηρίζει ότι η παράταξή του, διαθέτει μια «ήρεμη σιωπηρή δύναμη» που θα εκφραστεί στην κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE