Η απόφαση πάρθηκε – Από ποιο γήπεδο ξεκινάει το «κτίσιμο» της «Κυρίας» ο Κετσπάγια

Η απόφαση πάρθηκε – Από ποιο γήπεδο ξεκινάει το «κτίσιμο» της «Κυρίας» ο Κετσπάγια

Η πρώτη προπόνηση της Ανόρθωσης, ενόψει της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2019.

Με τιμονιέρη τον Τιμούρ Κετσπάγια, αλλά μακριά από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα ξεκινήσει την προετοιμασία της η Ανόρθωση, ελέω βελτιωτικών έργων που γίνονται στο γήπεδο.

Έτσι, μετά από διεργασίες, διαβουλεύσεις, επαφές που έχουν γίνει, αποφασίστηκε όπως η πρώτη προπόνηση της Ανόρθωσης πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Αχυρώνα στο Λιοπέτρι, μιας και υπολογίζεται ότι θα υπάρχουν και αρκετοί φίλαθλοι της Ανόρθωσης.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE