ΕΚΤΑΚΤΟ: Τέλος η αναστάτωση στον αυτο/δρομο - Εξήλθε το όχημα που κινείτο στο αντίθετο ρεύμα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τέλος η αναστάτωση στον αυτο/δρομο - Εξήλθε το όχημα που κινείτο στο αντίθετο ρεύμα

(14:44) Τέλος στην αναστάτωση που προκλήθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας, με το όχημα που κινείτο σε αντίθετο ρεύμα να έχει εξέλθει από τον αυτοκινητόδρομο. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία το όχημα όπου γύρω στις 14:30 της Κυριακής (16/6), θεάθηκε από οδηγούς να κινείται στο αντίθετο ρεύμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Λευκωσίας, φαίνεται να έχει εξέλθει από τον αυτο/δρομο μετά από έλεγχο μελών της Αστυνομίας. 

Να υπενθυμίσουμε ότι το σαλούν όχημα με ηλικιωμένη γυναίκα οδηγό, θεάθηκε να κινείται με αντίθετη πορεία (από την κανονική) στο ύψος Παρεκκλησιάς με αποτέλεσμα να προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους υπόλοιπους οδηγούς. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE