ΕΚΤΑΚΤΟ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκλεισε κομμάτι του αυτοκινητοδρόμου λόγω ατυχήματος- Πυκνή τροχαία κίνηση

ΕΚΤΑΚΤΟ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκλεισε κομμάτι του αυτοκινητοδρόμου λόγω ατυχήματος- Πυκνή τροχαία κίνηση

Έκτακτη ανακοίνωση της Αστυνομίας ενημερώνει για τροχαίο ατύχημα που προκαλεί πρόβλημα στο οδικό δίκτυο την Κυριακή 16/5 γύρω στις 12:15

Λόγω τροχαίας σύγκρουσης στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λάρνακας, στο ύψος των Λυμπιών, έχει κλείσει για την τροχαία διακίνηση, η δεξιά λωρίδα του δρόμου προς Λάρνακα. Στην περιοχή παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και υπομονετικοί. Καλούνται επίσης να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Από τη σύγκρουση δεν έχει αναφερθεί οποιοσδήποτε τραυματισμός.

 

(φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE