Πλοκάμια και στην Ιταλία το κύκλωμα στημένων του Ραούλ Μπράβο, εμπλέκεται και παίκτης της Λάτσιο!

Πλοκάμια και στην Ιταλία το κύκλωμα στημένων του Ραούλ Μπράβο, εμπλέκεται και παίκτης της Λάτσιο!

Οι ιταλικές αρχές εξετάζουν την πιθανή εμπλοκή της Φροζινόνε και του διεθνή επιθετικού της Λάτσιο Τσίρο Ιμόμπιλε, στο περίφημο σκάνδαλο στημένων αγώνων Oikos που συγκλονίζει στην Ισπανία.

Πλοκάμια και στην Ιταλία φαίνεται πως είχε η περίφημη συμμορία των Ραούλ Μπράβο και Κάρλος Αράντα, που φέρονται να είναι οι εγκέφαλοι πίσω από το κύκλωμα που στοιχημάτιζε σε χειραγωγημένους αγώνες στην Ισπανία.

Ωστόσο, σύμφωνα με επίσημα έγγραφα δικαστικών αρχών, εξετάζεται η διασύνδεση του κυκλώματος με την Ιταλία.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν συνομιλίες του Κάρλος Αράντα με τον Ματία Μαριότι, ο οποίος φέρεται να είναι μέλος άλλου κυκλώματος που ασχολείται με το παράνομο στοίχημα.

Σε αυτές τις συνομιλίες, ο Μαριότι ενημερώνει τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να χειραγωγηθούν 3-4 παίκτες της Φροζινόνε, ώστε να στηθεί ένα ματς, ενώ αποκαλύπτει ότι ο διεθνής Ιταλός επιθετικός Τσίρο Ιμόμπιλε έχει λογαριασμό και ποντάρει στο παράνομο στοίχημα, κάτι που απαγορεύεται ρητώς στην Ιταλία.

Ο Μαριότι φαίνεται πως ήταν ο συνδετικός κρίκος του κυκλώματος στην Ιταλία, αφού φαίνεται πως μέσω αυτού διακινούνταν μεγάλα χρηματικά ποσά από την Ιταλία προς την Ισπανία και το αντίστροφο, προφανώς για τις παράνομες δραστηριότητες του κυκλώματος.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.  

BEST OF TOTHEMAONLINE