Προκρίθηκε ο Παγδατής! Επόμενος αντίπαλος ο Τζόκοβιτς

Προκρίθηκε ο Παγδατής! Επόμενος αντίπαλος ο Τζόκοβιτς

Σε διάστημα 49 λεπτών ο Μάρκος Παγδατής εξασφάλισε την πρόκριση του στον 2ο γύρο του Indian Wells Masters, με τον Τσέχο Γίρι Βέσελι να αποχωρεί στο 2ο σετ λόγω σωματικής εξάντλησης, η οποία προήλθε από την γρίπη που τον ταλαιπωρεί.

Ο Μάρκος είχε κατακτήσει το πρώτο σετ και στη συνέχεια είδε τον αντίπαλο του να εγκαταλείπει. Ο 21χρονος Τσέχος που είχε χάσει το πρώτο σετ με 6-1 και βρισκόταν στο 1-1 με στο δεύτερο, απέναντι στον πρωταθλητή μας, ζήτησε γιατρό, παραπονέθηκε για πονόλαιμο και ακολούθως δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Αυτή ήταν η έβδομη νίκη στη σεζόν για τον Παγδατή, νούμερο 61 στον κόσμο. Επόμενος αντίπαλος, το νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης, Νόβακ Τζόκοβιτς.

Η αναμέτρηση του Παγδατή με τον Τζόκοβιτς θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο. 

Στέλιος Δημοσθένους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Η διπλωματική κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό εισέρχεται σε μία από τις πιο κρίσιμες φάσεις των τελευταίων μηνών, με το βλέμμα να στρέφεται πλέον στις Βρυξέλλες. Μετά τις διαδοχικές δημόσιες παρεμβάσεις του ΟΗΕ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της κυπριακής κυβέρνησης, οι επόμενες ημέρες αναμένεται να κρίνουν κατά πόσο υπάρχουν οι προϋποθέσεις, για τη σύγκληση της άτυπης πολυμερούς διάσκεψης, η οποία, σύμφωνα με τον σχεδιασμό των Ηνωμένων Εθνών, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου, ή στις αρχές Αυγούστου.