ΣΥΡΙΑ: Οκτώ τραυματίες από έκρηξη σε αποθήκη πυρομαχικών στη Δαμασκό

ΣΥΡΙΑ: Οκτώ τραυματίες από έκρηξη σε αποθήκη πυρομαχικών στη Δαμασκό

Έκρηξη σημειώθηκε το Σάββατο 15/6 σε αποθήκη πυρομαχικών που βρίσκεται σε "στρατιωτική  ζώνη" στα δυτικά προάστια της πρωτεύουσας της Συρίας Δαμασκού, έπειτα από  πυρκαγιά, μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Sana και οκτώ μαχητές των φιλοκυβερνητικών δυνάμεων τραυματίστηκαν, σύμφωνα με μια ΜΚΟ.

 
"Σε μια αποθήκη πυρομαχικών του συριακού στρατού, η οποία βρίσκεται στη δυτική  Δαμασκό, σημειώθηκε έκρηξη έπειτα από τη φωτιά που εκδηλώθηκε σε ξερόχορτα, σε  κοντινό χωράφι και άρχισε να εξαπλώνεται" αναφέρει το Sana, επικαλούμενο μια  στρατιωτική πηγή.  
 
Από την πλευρά του, το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έκανε  γνωστό ότι από την έκρηξη τραυματίστηκαν οκτώ άνθρωποι, μαχητές των φιλοκυβερνητικών δυνάμεων.  
 
Η αποθήκη βρίσκεται στη στρατιωτική ζώνη Ντούμαρ, μια συνοικία στο δυτικό τμήμα της συριακής πρωτεύουσας, διευκρίνισε το Sana, χωρίς να υπεισέλθει σε  λεπτομέρειες.  Η έκρηξη ακούστηκε στο μεγαλύτερο μέρος της Δαμασκού, σύμφωνα με το Sana.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Στους στενούς δεσμούς φιλίας Κύπρου και Ιταλίας, και στην κοινή πολιτισμική ταυτότητα των δύο χωρών αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλλα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE