Στην οκτάδα Mαριότα – Ζώγια στο World Tour της Ίου

Στην οκτάδα Mαριότα – Ζώγια στο World Tour της Ίου

Στην πρώτη οκτάδα του FIVB World Tour που διοργνώνεται στην Ίο προκρίθηκαν οι Μαριότα Αγγελοπούλου/ Ζωή Κωνσταντοπούλου. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν κέρδισαν στο δεύτερό τους αγώνα για τον Γ’ Όμιλο τις Ελλαδίτισσες Κλέπκου και Μπάκα με 2 -0 σετ πετυχαίνοντας δεύτερη νίκη στον Όμιλο.

Οι Μαριότα και Ζωή βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο πρώτο σετ αφού έχαναν 16-19, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας κέρδισαν με 21-19. Στο δεύτερο σετ οι παίκτριές μας παίζοντας με ψυχολογία κέρδισαν με 21-14 και εξασφάλισαν τη νίκη σε 30 λεπτά.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Βαγγέλης Κουτουλέας μιλώντας μετά τον αγώνα ανέφερε ότι οι παίκτριές μας πήραν ένα δύσκολο αγώνα, αλλά το άξιζαν. Πλέον στοχεύουμε την πρόκριση στα ημιτελικά.

Πηγή: www.volleyball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE