Ανακοίνωσε δύο… αποχωρήσεις

Ανακοίνωσε δύο… αποχωρήσεις

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της ΑΕΚ Λάρνακας:

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία με τον φυσιοθεραπευτή Μιχάλη Αθανασίου, καθώς και την διατροφολόγο Φλώρα Γιωργαλλά.

Τους ευχαριστούμε για τις πολύτιμες υπηρεσίες και την άψογη συνεργασία και επαγγελματισμό που επέδειξαν στην πολύχρονη παρουσία τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση

Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE