Κατηγορούν παίκτη του τένις πως είναι έμπορος ναρκωτικών

Κατηγορούν παίκτη του τένις πως είναι έμπορος ναρκωτικών

Νεαρή κοπέλα ισχυρίστηκε ότι ο Μπέρναρντ Τόμιτς τής περηφανεύτηκε όταν βρέθηκαν μαζί σε σπίτι κοινού γνωστού ότι είχε στην κατοχή του κοκαΐνη αξίας 50.000 δολαρίων!

Ο κοινός γνωστός ήταν ο Τζέιμι Πίκερινγκ, ιδιοκτήτης νυχτερινού κλαμπ στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, που κατηγορείται ότι προμήθευε ναρκωτικά σε έφηβες από τον Ιανουάριο ως τον Απρίλιο του 2014.

Το όνομα του Αυστραλού τενίστα αναφέρθηκε από τον δικαστή της υπόθεσης, όταν μίλησε για τις καταθέσεις τεσσάρων κοριτσιών που υποστήριξαν ότι είδαν ουσίες σε μορφή σκόνης στο σπίτι του Πίκερινγκ. "Αν το είπε, έκανε πλάκα", είπε ο Πίκερινγκ. "Δεν υπάρχει περίπτωση να μιλούσε σοβαρά".

Ο 22χρονος Τόμιτς έχει περάσει διάφορες... εξωγηπεδικές περιπέτειες, όμως τον τελευταίο καιρό μάλλον έχει στρώσει... Αφοσιωμένος στο άθλημα πια, έχει ανεβεί στο Νο.35 της παγκόσμιας κατάταξης και επιτέλους δείχνει τα μεγάλα προσόντα του! Θα αντιμετωπίσει, μάλιστα, στον δεύτερο γύρο του Indian Wells άλλο ένα ανερχόμενο αστέρι του τένις, τον Μπόρνα Τσόριτς. 

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE