Κατηγορούν παίκτη του τένις πως είναι έμπορος ναρκωτικών

Κατηγορούν παίκτη του τένις πως είναι έμπορος ναρκωτικών

Νεαρή κοπέλα ισχυρίστηκε ότι ο Μπέρναρντ Τόμιτς τής περηφανεύτηκε όταν βρέθηκαν μαζί σε σπίτι κοινού γνωστού ότι είχε στην κατοχή του κοκαΐνη αξίας 50.000 δολαρίων!

Ο κοινός γνωστός ήταν ο Τζέιμι Πίκερινγκ, ιδιοκτήτης νυχτερινού κλαμπ στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, που κατηγορείται ότι προμήθευε ναρκωτικά σε έφηβες από τον Ιανουάριο ως τον Απρίλιο του 2014.

Το όνομα του Αυστραλού τενίστα αναφέρθηκε από τον δικαστή της υπόθεσης, όταν μίλησε για τις καταθέσεις τεσσάρων κοριτσιών που υποστήριξαν ότι είδαν ουσίες σε μορφή σκόνης στο σπίτι του Πίκερινγκ. "Αν το είπε, έκανε πλάκα", είπε ο Πίκερινγκ. "Δεν υπάρχει περίπτωση να μιλούσε σοβαρά".

Ο 22χρονος Τόμιτς έχει περάσει διάφορες... εξωγηπεδικές περιπέτειες, όμως τον τελευταίο καιρό μάλλον έχει στρώσει... Αφοσιωμένος στο άθλημα πια, έχει ανεβεί στο Νο.35 της παγκόσμιας κατάταξης και επιτέλους δείχνει τα μεγάλα προσόντα του! Θα αντιμετωπίσει, μάλιστα, στον δεύτερο γύρο του Indian Wells άλλο ένα ανερχόμενο αστέρι του τένις, τον Μπόρνα Τσόριτς. 

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.