ΔΙΕΘΝΗ

Κατηγορούν παίκτη του τένις πως είναι έμπορος ναρκωτικών

Κατηγορούν παίκτη του τένις πως είναι έμπορος ναρκωτικών

Νεαρή κοπέλα ισχυρίστηκε ότι ο Μπέρναρντ Τόμιτς τής περηφανεύτηκε όταν βρέθηκαν μαζί σε σπίτι κοινού γνωστού ότι είχε στην κατοχή του κοκαΐνη αξίας 50.000 δολαρίων!

Ο κοινός γνωστός ήταν ο Τζέιμι Πίκερινγκ, ιδιοκτήτης νυχτερινού κλαμπ στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, που κατηγορείται ότι προμήθευε ναρκωτικά σε έφηβες από τον Ιανουάριο ως τον Απρίλιο του 2014.

Το όνομα του Αυστραλού τενίστα αναφέρθηκε από τον δικαστή της υπόθεσης, όταν μίλησε για τις καταθέσεις τεσσάρων κοριτσιών που υποστήριξαν ότι είδαν ουσίες σε μορφή σκόνης στο σπίτι του Πίκερινγκ. "Αν το είπε, έκανε πλάκα", είπε ο Πίκερινγκ. "Δεν υπάρχει περίπτωση να μιλούσε σοβαρά".

Ο 22χρονος Τόμιτς έχει περάσει διάφορες... εξωγηπεδικές περιπέτειες, όμως τον τελευταίο καιρό μάλλον έχει στρώσει... Αφοσιωμένος στο άθλημα πια, έχει ανεβεί στο Νο.35 της παγκόσμιας κατάταξης και επιτέλους δείχνει τα μεγάλα προσόντα του! Θα αντιμετωπίσει, μάλιστα, στον δεύτερο γύρο του Indian Wells άλλο ένα ανερχόμενο αστέρι του τένις, τον Μπόρνα Τσόριτς. 

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top