Survivor: Πρώτος αγώνας για την ασυλία και τραυματίζεται ο Κυριάκος Πελεκάνος -VIDEO

Survivor: Πρώτος αγώνας για την ασυλία και τραυματίζεται ο Κυριάκος Πελεκάνος -VIDEO

Σοβαρές εξελίξεις πρόκειται να παρακολουθήσουμε στο επεισόδιο του Σαββάτου (15/6) στο Survivor. Πρώτος αγώνας ασυλίας και τραυματίζεται ο Κύπριος παίκτης Κυριάκος Πελεκάνος. 

Όπως παρουσιάζεται στο νέο τρέιλερ του επεισοδίου του Survivor, ο αγώνας θα μετατραπεί σε ντέρμπι για άλλη μια φορά. Η νίκη στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας είναι πολύ σημαντική, καθώς αποτελεί το πρώτο βήμα για κάθε ομάδα για να προστατεύσει τους παίκτες της και να μην οδηγηθεί στο συμβούλιο του νησιού, όπου θα πρέπει να ψηφιστούν κάποιοι προς αποχώρηση. 

Κατά τη διάρκεια του απαιτητικού στίβου μάχης, ο οποίος θέλει τρομερή ταχύτητα αλλά και στόχο, κάτι που δυσκολεύει αρκετούς, θα τραυματιστεί στο πόδι ο Κυριάκος Πελεκάνος. Μάλιστα το παιχνίδι θα διακοπεί, καθώς ο Κύπριος παίκτης του Survivor 3 φαίνεται να μην μπορεί να συνεχίσει, ενώ στο πλευρό του σπεύδουν για να τον βοηθήσουν οι συμπαίκτες του.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ: Eνέργεια, ασφάλεια και o ρόλος της Κύπρου στις περιφερειακές εξελίξεις

Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ: Eνέργεια, ασφάλεια και o ρόλος της Κύπρου στις περιφερειακές εξελίξεις

Σε μια χρονική συγκυρία αυξημένης γεωπολιτικής αβεβαιότητας στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα στο Ισραήλ για διμερή επίσκεψη και για συμμετοχή στη 10η Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Κύπρου – Ελλάδας – Ισραήλ, η οποία αποκτά ιδιαίτερη πολιτική και στρατηγική βαρύτητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE