ΦΥΛΑΚΕΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ: Προσγειώθηκε drone φορτωμένο με αντικείμενα - Ολονύχτια επιχείρηση

ΦΥΛΑΚΕΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ: Προσγειώθηκε drone φορτωμένο με αντικείμενα - Ολονύχτια επιχείρηση

Αναστάτωση προκλήθηκε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (14/6) και τα ξημερώματα Σαββάτου (15/6) στις φυλακές των Τρικάλων, όταν drone προσγειώθηκε στην αυλή και άφησε αντικείμενα τα οποία αντιλήφθηκαν Αστυνομικοί. 

Σύμφωνα με τα ελλαδικά μέσα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (14/6), drone κατέφθασε στην αυλή των φυλακών των Τρικάλων ωστόσο λόγω της άμεσης κινητοποίησης απετράπη με αποτέλεσμα οι χειριστές να «επανέλθουν» ξανά τα ξημερώματα του Σαββάτου (15/6). 

Για τον εντοπισμό των δραστών, που επιχείρησαν να περάσουν αντικείμενα στις φυλακές Τρικάλων μέσω drone, στήθηκε ολονύχτια επιχείριση αστυνομικών δυνάμεων, φρουράς και σωφρονιστικών.

Συγκεκριμένα, το drone, προσέγγισε τη φυλακή χωρίς φώτα και άφησε στο προαύλιο πτέρυγας βαρυποινιτών κινητό τηλέφωνο, ρολόι, μπαταρίες και διάφορα άλλα αντικείμενα. Αμέσως έγινε αντιληπτό από τους φρουρούς, οι οποίοι σήμαναν συναγερμό και κινητοποιήθηκαν οι υπάλληλοι της φυλακής αλλά και αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο ερευνώντας τη περιοχή.

Το drone έφυγε προς την περιοχή της Χρυσαυγής και η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE