ΚΥΠΡΟΣ: Βγες απάνω στο τρακτέρ, πάμε για καφέ - Μόνο στους δρόμους της Κύπρου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Βγες απάνω στο τρακτέρ, πάμε για καφέ - Μόνο στους δρόμους της Κύπρου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Εικόνες που ίσως μόνο στους δρόμους της Κύπρου μπορεί να αντικρίσει κανείς. Τις έβγαλε στο τρακτέρ και αναχώρησε για τον προορισμό του. 

Ξεκαρδιστικό αλλά και ταυτόχρονα πολύ επικίνδυνο μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι οδηγός τρακτέρ, είχε ως «συνεπιβάτιδες» δύο κυρίες τις οποίες έβαλε να στηριχθούν στο πισινό μέρος του τρακτέρ λίγο πιο πάνω από τους τεράστιους τροχούς του. 

Απ'ότι φαίνεται τόσο ο οδηγός όσο και οι δύο κυρίες δεν σκέφτηκαν τον κίνδυνο που διατρέχουν με την εν λόγω πράξη τους να κυκλοφορήσουν και οι τρείς μαζί επάνω σε ένα τρακτέρ στους δρόμους. 

Δείτε την φωτογραφία που δημοσιέυθηκε σε γνωστή ομάδα στο Facebook:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες ανάκτησης του ποσού των 67 εκατομμυρίων ευρώ, που δόθηκε ως χορηγία από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το τερματικό στο Βασιλικό, δήλωσε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Μιχάλης Δαμιανός, ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ενέργειας, προσθέτοντας ότι για τον τρόπο ανάκτησης του ποσού έγινε συμψηφισμός με άλλα ποσά της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ έχει επιστραφεί και ένα ποσό σε μετρητά.

BEST OF TOTHEMAONLINE