ΛΕΜΕΣΟΣ- LADY'S MILE: «Φωνάζουν» οι Βρετ.Βάσεις για συναυλία - Ο κίνδυνος για πουλιά και τα εισητήρια που εξαντλήθηκαν

ΛΕΜΕΣΟΣ- LADY'S MILE: «Φωνάζουν» οι Βρετ.Βάσεις για συναυλία - Ο κίνδυνος για πουλιά και τα εισητήρια που εξαντλήθηκαν

Συναυλία στην παραλία Lady's Mile Λεμεσού, για την οποία ήδη τα εισιτήρια φαίνεται να έχουν εξαντληθεί, αποτελεί κίνδυνο σε ευάλωτα είδη πουλιών.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», οι Βρετανικές Βάσεις στο Ακρωτήρι της Λεμεσού, εναντιώθηκαν σε προγραμματισμένη συναυλία στις 23 Ιουνίου, η οποία όπως υποστηρίζουν δεν έχει εξασφαλίσει καμία άδεια, ενώ ήδη τα εισιτήρια της έχουν σχεδόν εξαντληθεί.

Μετά από συσκέψεις των Βρετανικών Βάσεων, αποφάσισαν να προβούν σε διαβήματα προς τους διοργανωτές, ούτως ώστε να τους αποτρέψουν να πραγματοποιήσουν την εν λόγω εκδήλωση.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, σε περίπτωση που οι διοργανωτές δεν συμμορφωθούν, οι Βρετανικές Βάσεις πρόκειται να λάβουν αυστηρά μέτρα εναντίον τους.

Σύμφωνα τον Πτηνολογικό Σύνδεσμο Κύπρου, η εν λόγω συναυλία μπορεί να επιφέρει επιπτώσεις σε ευάλωτα είδη πουλιών που βρίσκονται στην περιοχή, ενώ κάνουν λόγο για μία εκδήλωση η οποία δεν έχει εξασφαλίσει καμία περιβαλλοντική άδεια.

Να σημειώσουμε εν τέλει, πως σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα εισιτήρια για την εν λόγω συναυλία έχουν σχεδόν εξαντληθεί, προκαλώντας «πονοκέφαλο» στις αρμόδιες υπηρεσίες αλλά και στις Βρετανικές Βάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.