Οι εκκρεμότητες και η προετοιμασία…

Οι εκκρεμότητες και η προετοιμασία…

O προγραμματισμός στον ΑΠΟΕΛ έχει… πάρει τα πάνω του τις τελευταίες μέρες, με τους γαλαζοκίτρινους να ανακοινώνουν τον Ούρος Μάτιτς, και να βρίσκονται μια ανάσα από την ένταξει του Λίνους Χαλένιους στο ρόστερ.

Ο Ντομένικο Τέτι συνεχίζει να αξιολογεί παίκτες, καθώς ακόμα υπάρχουν θέσεις που πρέπει να «κλείσουν». Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου στους πρωταθλητές θα συνεχίσει και ο Σουηδός επιθετικός.

Την ίδια ώρα, ο Νούνο Μοράις, όπως όλα δείχνουν συνεχίζει, και αυτός, στην ομάδα της καρδιάς του, ενώ αναμένεται και η ανακοίνωση για την επισημοποίηση της συνεργασίας του ΑΠΟΕΛ με τον Κέβιν Λαφράνς.

Έτσι, σιγά – σιγά, κλείνουν οι εκκρεμότητες όσον αφορά μεγάλο μέρος του προγραμματισμού και θα είναι «έτοιμη» η ομάδα μέχρι την προετοιμασία. Βέβαια, υπάρχουν λεπτομέρειες που πρέπει να επιλυθούν με διάφορους παίκτες, είτε στο να ενταχθούν στην ομάδα, είτε στο να αποχωρήσουν, με τον Τέτι, να προσπαθεί να βρει τις λύσεις.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.