Απρόσμενη ΕΞΕΛΙΞΗ με Ποτέ – Θα… «παίξει» και για Κύπρο

Απρόσμενη ΕΞΕΛΙΞΗ με Ποτέ – Θα… «παίξει» και για Κύπρο

Στη λύση της συνεργασίας της με τον πρώην επιθετικό της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ, Μίκαελ Ποτέ προχώρησε η Αντάνα Ντεμιρσπορ, σε μια εξέλιξη που ξάφνιασε αρκετό κόσμο στην Τουρκία.

Μετά από μια σεζόν όπου πέτυχε 16 τέρματα σε 35 αγώνες, ο Μίκαελ Ποτέ στα 34 του έδειχνε έτοιμος να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό σε μια ομάδα όπου ο κόσμος τον λατρεύει και γουστάρει να παίζει.

Τελικά όμως όπως μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία του με την Αντάνα και πλέον είναι ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μην παραξενευτείτε να ακουστεί και για ομάδες της Κύπρου ο 34χρονος έμπειρος φορ… Μπορεί να είναι στα 34 του όμως τόσο η εμπειρία του όσο και η ικανότητα του αποτελούν δέλεαρ για αρκετές ομάδες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE