Απρόσμενη ΕΞΕΛΙΞΗ με Ποτέ – Θα… «παίξει» και για Κύπρο

Απρόσμενη ΕΞΕΛΙΞΗ με Ποτέ – Θα… «παίξει» και για Κύπρο

Στη λύση της συνεργασίας της με τον πρώην επιθετικό της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ, Μίκαελ Ποτέ προχώρησε η Αντάνα Ντεμιρσπορ, σε μια εξέλιξη που ξάφνιασε αρκετό κόσμο στην Τουρκία.

Μετά από μια σεζόν όπου πέτυχε 16 τέρματα σε 35 αγώνες, ο Μίκαελ Ποτέ στα 34 του έδειχνε έτοιμος να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό σε μια ομάδα όπου ο κόσμος τον λατρεύει και γουστάρει να παίζει.

Τελικά όμως όπως μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία του με την Αντάνα και πλέον είναι ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μην παραξενευτείτε να ακουστεί και για ομάδες της Κύπρου ο 34χρονος έμπειρος φορ… Μπορεί να είναι στα 34 του όμως τόσο η εμπειρία του όσο και η ικανότητα του αποτελούν δέλεαρ για αρκετές ομάδες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Κατάφωρη παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων η συνεχιζόμενη παράνομη κράτηση των Ε/κ»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Κατάφωρη παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων η συνεχιζόμενη παράνομη κράτηση των Ε/κ»

Η συνεχιζόμενη παράνομη κράτηση των πέντε συμπατριωτών μας στα κατεχόμενα συνιστά κατάφωρη παραβίαση θεμελιωδών αρχών δικαίου και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE

LIVE: ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΡΑΖ

LIVE: ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΡΑΖ