A/ΔΡΟΜΟΣ: Έκανε το σαλούν, διπλοκάμπινο – Κατάφερε και το χώρεσε όλο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

A/ΔΡΟΜΟΣ: Έκανε το σαλούν, διπλοκάμπινο – Κατάφερε και το χώρεσε όλο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πρέπει σε κάποια στιγμή να ξεκινήσουν οι Κύπριοι οδηγοί να λυπούνται τα οχήματά τους.

Ακόμη ένα παράδοξο περιστατικό έγινε στους δρόμους του νησιού μας, λες και δεν μας έφταναν όλα αυτά που βλέπουμε καθημερινά!

Αυτή τη φορά ένας συμπολίτης μας αποφάσισε να μεταφέρει το γκάζι του με το αυτοκίνητό του.

Επειδή όμως δεν είχε διπλοκάμπινο, ή ημιφορτηγό ή έστω μια καρότσα, αποφάσισε να το φορτώσει το σαλούν αυτοκίνητό του!

Έτσι ο εν λόγω οδηγός εθεάθηκε στον αυτοκινητόδρομο να κινείται με ένα γκάζι δεμένο πίσω στο αυτοκίνητό του, χωρίς να μπορεί να δει πίσω του, εννοείται.

Κίνδυνος για τους υπόλοιπους δεν φαίνεται καθώς τα σχοινιά, φαίνεται να κρατάνε καλά, αλλά καλό θα ήταν να σκεφτεί την επένδυση σε ένα διπλοκάμπινο την επόμενη φορά!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία – Στο 32,3% η προσέλευση

LIVE: Συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία – Στο 32,3% η προσέλευση

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE