Θέλει να παραμείνει στην Κύπρο ο Πάρντο και αξιολογεί προτάσεις

Θέλει να παραμείνει στην Κύπρο ο Πάρντο και αξιολογεί προτάσεις

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM από την Καταλονία όπου βρίσκεται για διακοπές ο Ούρκο Πάρντο, ανέφερε ότι θέλει να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο στην Κύπρο και ότι αξιολογεί κάποιες προτάσεις που έχει.

Συγκεκριμένα είπε:

«Νιώθω δυνατός. Έχω μία ήρεμη ζωή και θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο. Θα δούμε τι θα γίνει. Στο μυαλό μου είναι να παραμείνω στο Κυπριακό πρωτάθλημα. Τώρα όμως θα κάνω διακοπές και μετά θα δούμε για το μέλλον μου. Έχω κάποιες προτάσεις τις οποίες αξιολογώ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πάει Γενεύη ο Αναστασιάδης - Έρχεται Κύπρο Βρετανός Υφυπουργός ενόψει πενταμερούς

Πάει Γενεύη ο Αναστασιάδης - Έρχεται Κύπρο Βρετανός Υφυπουργός ενόψει πενταμερούς

Στην Κύπρο αναμένεται να αφιχθεί το απόγευμα της Πέμπτης, 6 Μαρτίου, ο Βρετανός Υφυπουργός για την Ευρώπη Στίβεν Ντάουτι για επαφές την Παρασκευή, 7 Μαρτίου, και με τις δύο πλευρές ενόψει της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στη Γενεύη στις 17 και 18 Μαρτίου, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.