ΠΑΦΟΣ: Πήρε κλοπιμαίο αντικείμενο για επιδιόρθωση - Κατέληξε με χειροπέδες

ΠΑΦΟΣ: Πήρε κλοπιμαίο αντικείμενο για επιδιόρθωση - Κατέληξε με χειροπέδες

Στη σύλληψη ενός προσώπου, ηλικίας 35 ετών, από την Παλαιστίνη προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση κλοπής .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το συγκεκριμένο πρόσωπο πήρε ένα δράπανο σε κατάστημα επί της οδού Αγαπήνωρος για επιδιόρθωση.

Από εξετάσεις που έκανε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος διαπίστωσε ότι αυτό είναι κλοπιμαίο από εμπορευματοκιβώτιο στη Γιόλου που διαπράχθηκε στις 24 με 25.2.2019.

Ο ιδιοκτήτης του εμπορευματοκιβωτίου είδε το συγκεκριμένο δράπανο και το αναγνώρισε ως δικό του. Ακολούθησε η σύλληψη του 35χρονου ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση.

Σημειώνεται πως στη διάρρηξη κλάπηκαν αρκετά αντικείμενα όπως εργαλεία, μεταξύ των οποίων, δύο δράπανα συνολικής αξίας 2.300 ευρώ , άλλα δύο δράπανα αξίας 2.700, ένα ζυμωτήρι αξίας 200 ευρώ, μια μηχανή κοπής κεραμικού 450 ευρώ, ένα δράπανο αξίας 280 ευρώ και δύο extension αξίας 200 ευρώ, συνολικής αξίας 1.135 ευρώ.

Ανακρινόμενος ο 35χρονος έδωσε κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Ευελπιστώ αύριο να ακούσω θετικές εξελίξεις, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε σχέση με τα αποτελέσματα της τριμερούς συνάντησης ανάμεσα στον ίδιο, τον ΓΓ των ΗΕ και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE