Eίναι ακόμα στο ΤΡΑΠΕΖΙ του Χαλένιους! Ποιους άλλους ΒΛΕΠΕΙ ο Τέτι…

Eίναι ακόμα στο ΤΡΑΠΕΖΙ του Χαλένιους! Ποιους άλλους ΒΛΕΠΕΙ ο Τέτι…

Η αρχική οικονομική προσφορά (γύρω στις 190 χιλιάδες ευρώ) του ΑΠΟΕΛ στην Σουντσβάλ για τον Χαλένιους, έχει απορριφθεί.

Ωστόσο, πληροφορίες φέρουν τη διοίκηση των πρωταθλητών, να έχει ακόμα ανοικτή γραμμή με τον Σουηδικό Σύλλογο. Προφανώς παρουσιάζονται έτοιμοι να δώσουν κάτι παραπάνω, για να κάνουν δικό τους τον 30χρονο Σκανδιναβό σέντερ φορ.

Τα άλλα ονόματα που παίζουν στο ρεπορτάζ της ομάδας της Λευκωσίας, το τελευταίο 24ωρο, είναι αυτά του 28χρονου Γκανέζου χαφ Αιζακ Κοφί και του 23χρονου Ιταλού δεξιού μπακ Λορέντζε Ντίκμαν.

Είναι δεδομένο ότι θα σημειωθούν κι άλλες εξελίξεις προσεχώς, στα μετεγγραφικά ζητήματα του ΑΠΟΕΛ.

Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί δυο μετεγγραφές του 19χρονου Κύπριου αμυντικού Χρήστου Σιέλη και του 29χρονου Σέρβου κεντρικού χαφ Ούρος Μάτιτς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE