Τον ήθελε… διακαώς ο Ιδιάκεθ, αλλά συνεχίζει στην ομάδα του

Τον ήθελε… διακαώς ο Ιδιάκεθ, αλλά συνεχίζει στην ομάδα του

Σε συμφωνία με τον Πανιώνιο για την υπογραφή διετούς συμβολαίου, έχει έρθει ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος βρισκόταν στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ Λάρνακας.

Παίκτης του Πανιωνίου θα συνεχίσει να είναι όπως όλα δείχνουν, ο Γιάννης Μανιάτης.

Σύμφωνα με την «SportDay», ο 32χρονος αμυντικός χαφ σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος των «κυανέρυθρων» Νίκο Ζαμάνη μέσα στην εβδομάδα, απάντησε θετικά στην πρόταση ανανέωσης που του κατέθεσε η ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Πλέον, έπειτα από την εξέλιξη αυτή, το μόνο που απομένει είναι η υπογραφή του συμβολαίου του παίκτη, το οποίο θα είναι διετούς διάρκειας, κάτι το οποίο θα συμβεί με την επιστροφή του στην Αθήνα από τις διακοπές όπου και βρίσκεται.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης την Κυριακή, στο «Τ»: «Η θέση για καταγραφή συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντανά, είναι καταστροφική»

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης την Κυριακή, στο «Τ»: «Η θέση για καταγραφή συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντανά, είναι καταστροφική»

Ο τέως διαπραγματευτής της ε/κ πλευράς Ανδρέας Μαυρογιάννης μιλά στο ThemaOnline για το παρόν και το μέλλον του Κυπριακού, στέλνοντας σαφή μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE