ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Διαπληκτίστηκαν και την τραυμάτισε θανάσιμα στο κεφάλι

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Διαπληκτίστηκαν και την τραυμάτισε θανάσιμα στο κεφάλι

Στη σύλληψη 31χρονου Έλληνα, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία, ως ύποπτου για το θάνατο της 63χρονης, που εντοπίστηκε νεκρή από την ίδια της την κόρη, την Πέμπτη (12/5), στο διαμέρισμα της στη Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Ο ύποπτος, σύμφωνα με πληροφορίες της ελλαδικής ιστοσελίδας Πρώτο Θέμα, μετέβη στο σπίτι της 63χρονης ως τεχνικός, την περασμένη Τετάρτη (12/5).

Αστυνομικές πηγές που επικαλείται το δημοσίευμα, αναφέρουν ότι ο 31χρονος φέρεται να διαπληκτίστηκε για ασήμαντη αφορμή με την 63χρονη, πριν την κτυπήσει με κάποιο αντικείμενο στο κεφάλι, τραυματίζοντας την θανάσιμα.

Όπως σας ενημερώσαμε και σε χθεσινό (13/6) μας δημοσίευμα, την 63χρονη εντόπισε η κόρη της μέσα σε λίμνη αίματος.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE