Νέο περιστατικό παραλίγο πνιγμού σε ταβέρνα – Τα άφησε όλα και έτρεξε να τον σώσει ο υπάλληλος – VIDEO

Νέο περιστατικό παραλίγο πνιγμού σε ταβέρνα – Τα άφησε όλα και έτρεξε να τον σώσει ο υπάλληλος – VIDEO

Ένα ακόμη περιστατικό με το οποίο αποδεικνύεται η σωτήρια γνώση πρώτων βοηθειών σημειώθηκε σε ταβέρνα στα Χανιά με υπάλληλο ταβέρνας να σώζει πελάτη που πνιγόταν.

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας της ταβέρνας Εδέμ στο Κολυμπάρι της Κρήτης, φαίνεται ένας πελάτης να αντιμετωπίζει πρόβλημα ενώ τρώει με τη φίλη του.

Οι υπάλληλοι της ταβέρνας που αντιλήφθηκαν το πρόβλημα, έτρεξαν να βοηθήσουν τον άνδρα με έναν εξ αυτών να του κάνει τη σωτήρια λαβή Χάιμλιχ.

Παρόμοιο περιστατικό θυμίζουμε ότι είχε συμβεί πριν λίγο καιρό και σε ταβέρνα στο Ενετικό Λιμάνι με τον ιδιοκτήτη της, τότε, να σώζει με την ίδια λαβή τουρίστα.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=132&v=lX_dfxdlvuQ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

«Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα» ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, ο οποίος έγινε δεκτός το πρωί της Παρασκευής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία. Το Κυπριακό είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, σημείωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που θα έχει με τον κ. Κόστα για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (ΠΔΠ). Τον συνεχάρη, παράλληλα, για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί όλα τα κράτη μέλη.

BEST OF TOTHEMAONLINE