ΙΣΡΑΗΛ: Ρουκέτα έπληξε κτίριο στην πόλη Σντερότ

ΙΣΡΑΗΛ: Ρουκέτα έπληξε κτίριο στην πόλη Σντερότ

Μια ρουκέτα που εκτοξεύτηκε από τη Λωρίδα της Γάζας έπεσε σε ένα κτίριο στο Σντερότ, χωρίς να προκληθούν θύματα αλλά μόνο υλικές ζημιές, ανακοίνωσε ο δήμος της πόλης αυτής, στο νότιο Ισραήλ.

Το κτίριο ήταν άδειο τη στιγμή της επίθεσης.

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε την εκτόξευση του βλήματος, χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.

Τη νύχτα της Τετάρτης προς την Πέμπτη οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις πραγματοποίησαν επιχείρηση εναντίον μιας θέσης της Χαμάς στη Γάζα, αφού προηγουμένως αναχαίτισαν μια ρουκέτα που είχε εκτοξευτεί εναντίον του Ισραήλ.

Απο ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE