Να βάλει… τέλος στην παραφιλολογία για Κατελάρη

Να βάλει… τέλος στην παραφιλολογία για Κατελάρη

Ο νεαρός διεθνής μεσοαμυντικός της Ομόνοιας, Φάνος Κατελάρης, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ανδρών και επέστρεψε στην Κύπρο, όπως άλλωστε και οι υπόλοιποι διεθνείς.

Δυστυχώς για τον ίδιο, δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στα ματς με Σκωτία και Ρωσία, λόγω μικροτραυματισμού, γεγονός που τον στενοχώρησε, αλλά και τον πείσμωσε.

Πλέον, θα κάνει κι αυτός κάποιες μέρες διακοπές για να «φορτίσει τις μπαταρίες του» ενόψει της έναρξης της καλοκαιρινής προετοιμασίας της Ομόνοιας, η διοίκηση της οποίας πάντως βρίσκεται σε… Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.com

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Το ηχηρό μήνυμα των καλπών, το «ηθικό έρισμα» του ΔΗΣΥ και το πρόωρο φάντασμα των Προεδρικών

Νίκος Αναστασιάδης: Το ηχηρό μήνυμα των καλπών, το «ηθικό έρισμα» του ΔΗΣΥ και το πρόωρο φάντασμα των Προεδρικών

Ξεκάθαρα μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση, έστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, με παρέμβαση του στο κρατικό ραδιόφωνο, την ώρα που το πολιτικό σκηνικό βρίσκεται σε αναβρασμό μετά τα αποτελέσματα των εκλογών της περασμένης Κυριακής.

BEST OF TOTHEMAONLINE