Έτοιμος να φύγει ΟΡΙΣΤΙΚΑ από την αγαπημένη του Ρόμα ο Τότι!

Έτοιμος να φύγει ΟΡΙΣΤΙΚΑ από την αγαπημένη του Ρόμα ο Τότι!

Σύμφωνα με ιταλικά ρεπορτάζ, ο Φραντσέσκο Τότι σκέφτεται να αρνηθεί τη θέση του τεχνικού διευθυντή και να αποχωρήσει από τους «Τζαλορόσι».

Μετά το τέλος της καριέρας του, το 2017, ο Capitano πήρε αμέσως πόστο στη διοίκηση, χωρίς όμως να έχει συγκεκριμένες αρμοδιότητες.

Αυτές μπορεί να τις έχει από εδώ και τώρα, αν αποδεχθεί την πρόταση που του έχει γίνει για να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή και να συνεργάζεται με τον Τζανλούκα Πετράκι.

Σημερινά ρεπορτάζ στην Ιταλία όμως, θέλουν τον Τότι να προσανατολίζεται προς το «όχι», το οποίο θα σημάνει και την αποχώρηση του από τη Ρόμα έπειτα από… μια ζωή ολόκληρη.

Η απουσία του άλλωστε από τη σύσκεψη κορυφής που έγινε στο Λονδίνο, παρουσία του προέδρου Τζέιμς Παλότα και του νέου προπονητή Πάουλο Φονσέκα, επειδή έκανε διακοπές με την σύζυγο Ιλάρι Μπλάζι, σαν προαναγγελία αποχώρησης μοιάζει.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν, για κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ μιλούν αμερικανικά ΜΜΕ

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν, για κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ μιλούν αμερικανικά ΜΜΕ

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE