Το πήρε απόφαση η Φεράρι και ΔΕΝ καταθέτει έφεση…

Το πήρε απόφαση η Φεράρι και ΔΕΝ καταθέτει έφεση…

Η Φεράρι αποφάσισε τελικά να μην καταθέσει έφεση για την ποινή των 5 δευτερολέπτων που επιβλήθηκε στον Σεμπάστιαν Φέτελ.

Η ποινή πέντε δευτερολέπτων που επέβαλλαν οι αγωνοδίκες στον Σεμπάστιαν Φέτελ για την αμφιλεγόμενη νίκη του στο Γκραν Πρι του Καναδά, μονοπλευρεί το ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες στην Formula 1.

Όπως όλα δείχνουν η πολύκροτη υπόθεση κυλάει προς το τέλος της, καθώς σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο επικεφαλής της Φεράρι Ματία Μπινότο, ενημέρωσε την FIA με σχετική επιστολή, ότι η ιταλική ομάδα δεν θα καταθέσει έφεση για την ποινή που επιβλήθηκε στον Γερμανό πιλότο.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE