Τηλεφωνική επικοινωνία Ακάρ και Σάναχαν – Εξέφρασε την ενόχληση της Άγκυρας για επιστολή S400

Τηλεφωνική επικοινωνία Ακάρ και Σάναχαν – Εξέφρασε την ενόχληση της Άγκυρας για επιστολή S400

Την ενόχληση της Άγκυρας για επιστολή S400 εξέφρασε τηλεφωνικώς ο Ακάρ στον Αμερικανό ομόλογό του.

Την ενόχλησή της Άγκυρας για την επιστολή των ΗΠΑ σχετικά με τους S400 εξέφρασε ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας Χουλούσι Ακάρ στον Αμερικανό ομόλογό του Πάτρικ Σάναχαν σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν την Πέμπτη 13/06.

Ο Χουλούσι Ακάρ ανέφερε για την επιστολή Σάναχαν στις 6 Ιουνίου ότι είναι δυσαρεστημένοι για το ύφος της που δεν ταιριάζει με το πνεύμα της συμμαχίας.

Οι δύο υπουργοί συζήτησαν επίσης τις προσδοκίες τους στο θέμα των αμερικανικών αεροσκαφών  F35 και της διμερούς ασφάλειας και αμυντικής συνεργασίας.

Οι δύο Υπουργοί συμφώνησαν να συναντηθούν στη Σύνοδο των Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ για να συνεχίσουν τον διάλογο.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE