Σπέχαρ: «Καλή η συνάντηση με Ακιντζί ενόψει συνεδρίας ΣΑ ΟΗΕ»

Σπέχαρ: «Καλή η συνάντηση με Ακιντζί ενόψει συνεδρίας ΣΑ ΟΗΕ»

Είχε μια καλή συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη και έκανε μια ουσιαστική συζήτηση ενόψει της συνεδρίας του ΣΑ του ΟΗΕ για την Κύπρο τον Ιούλιο και την επικείμενη σχετική έκθεση, δήλωσε η Ειδική Εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ.

Δηλώσεις που έγιναν μετά την συνάντησή της με τον Μουσταφά Ακιντζί που διήρκησε μιάμιση ώρα.

Συζήτησαν, πρόσθεσε, σχετικά με την προσδοκία του ΣΑ για το τί πρόοδος μπορεί να συμβεί στην Κύπρο, κυρίως όσον αφορά το θέμα των ΜΟΕ. «Βεβαίως αυτό που ευχόμαστε όλοι είναι να υπάρξει επιστροφή στις συνομιλίες, περισσότερη οικοδόμηση της εμπιστοσύνης, περισσότερα ΜΟΕ που θα οδηγήσουν στην επιστροφή στις συνομιλίες με ένα επιτυχές αποτέλεσμα για την λύση».

Συζήτησαν, πρόσθεσε, για διάφορα πεδία τα οποία μπορούν να προωθήσουν σημειώνοντας ότι πρόσφατα είχε παρόμοια συνάντηση και συζήτηση και με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη. «θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε και με τις δύο πλευρές».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE