ΛΕΜΕΣΟΣ: Θέαμα στην παραλία – Λουόμενες χωρίς να φοράνε τίποτα! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Θέαμα στην παραλία – Λουόμενες χωρίς να φοράνε τίποτα! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έκαναν τις βουτιές τους, αλλά χωρίς μαγιό και τράβηξαν την προσοχή απ’ ότι φαίνεται!

Χωρίς να φέρουν μαγιό, ούτε στο κάτω μέρος του σώματος, αλλά ούτε στο πάνω, γυναίκες έκαναν το μπάνιο τους σε παραλία στην Λεμεσό.

Το συμπέρασμα ότι πρόκειται για γυναίκες, προκύπτει από τα σημάδια των μαγιό που άφησε το μαύρισμά στο σώμα τους.

Αν κρίνουμε από το γεγονός ότι κάποιος μπήκε στον κόπο να φωτογραφίσει το στιγμιότυπο, λογικά, τα εν λόγω πρόσωπα, τράβηξαν την προσοχή άλλων λουόμενων που ήταν στην παραλία. Το πιο πιθανόν είναι η συγκεκριμένη παραλία να μην είναι για γυμνιστές.

Στην Κύπρο δεν βλέπουμε συχνά, πρόσωπα να εμφανίζονται χωρίς μαγιό (σ.σ. τουλάχιστον να μην φέρουν στο κάτω μέρος) σε παραλίες.

Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε από την σελίδα 'I Love Cyprus ΡΕ':

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για αφθώδη πυρετό: Έρχεται πακέτο στήριξης - «Πρώτιστος στόχος ο περιορισμός της νόσου»

Λετυμπιώτης για αφθώδη πυρετό: Έρχεται πακέτο στήριξης - «Πρώτιστος στόχος ο περιορισμός της νόσου»

Σε κατάσταση συναγερμού παραμένουν οι αρμόδιες υπηρεσίες μετά την εξάπλωση του αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, με τη νόσο να επηρεάζει ήδη χιλιάδες ζώα και τις Αρχές να βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE