ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Στο νοσοκομείο οδηγός - Προσέκρουσε σε στάση λεωφορείου

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Στο νοσοκομείο οδηγός - Προσέκρουσε σε στάση λεωφορείου

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (13/6), με όχημα να συγκρούεται με στάση λεωφορείου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η ώρα 02.44 τα ξημερώματα της Πέμπτης (13/6) λήφθηκε κλήση για τροχαίο δυστύχημα στην Λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου, στο Ακάκι, στην Λευκωσία.

Αυτοκίνητο συγκρούστηκε σε στάση λεωφορείου με αποτέλεσμα ο οδηγός να εγκλωβιστεί. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με ομάδα κι όχημα διάσωσης.

Ένα άτομο απεγκλωβίστηκε από το όχημα με την χρήση διασωστικών εργαλείων και αφού του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων τοποθετήθηκε σε σανίδα ακινητοποίησης και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE