Ο Μοράις, ο… «άλλος» και οι Βραζιλιάνοι

Ο Μοράις, ο… «άλλος» και οι Βραζιλιάνοι

Ο Νούνο Μοράις δεν έχει ακόμα απαντήσει στην πρόταση που του έγινε από τον ΑΠΟΕΛ, με τις μέρες να παίρνουν και να μην υπάρχει κάτι το νεότερο.

Οποία και να είναι η απάντηση του Πορτογάλου μέσου, οι πρωταθλητές, ήδη βρίσκονται στο ψάξιμο για ανασταλτικό μέσο. Δηλαδή είτε μείνει, είτε φύγει ο Νούνο, ο Ντομένικο Τέτι επέλεξε να αποκτήσει ακόμα ένα ποδοσφαιριστή στη συγκεκριμένη θέση και εξαρτάται αν θα κινηθεί και για δεύτερον.

Η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ ξεκινάει στις 21 Ιουνίου και μέχρι τότε οι ιθύνοντες θέλουν να «κλείσουν» τις μεταγραφές σε θέσεις που είναι επιτακτική ανάγκη.

Επίσης, οι πρωταθλητές είναι σε προχωρημένο στάδιο επαφών με τις ομάδες των Καζού και Νατέλ, με τον μάνατζερ Αλεσάντρο, να βρίσκεται στη Βραζιλία εκεί όπου όλα θα κριθούν για το που θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι  παίκτες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE