Τροχαίο στον α/δρομο Λεμεσού-Πάφου: Δύο πρόσωπα στο Νοσοκομείο

Τροχαίο στον α/δρομο Λεμεσού-Πάφου: Δύο πρόσωπα στο Νοσοκομείο

Δύο πρόσωπα  διακομίσθηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου μετά από τραυματισμό τους σε τροχαίο την Τετάρτη 12/6


Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο συνέβη το απόγευμα στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού με κατεύθυνση την Πάφο παρά το χωριό Κούκλια όταν όχημα επιχείρησε να προσπεράσει άλλο όχημα και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Στο ΓΝ Πάφου διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο οι επιβαίνοντες του δεύτερου υ οχήματος και οι δύο εξ αυτών παρέμειναν για νοσηλεία κυρίως για προληπτικούς λόγους.

Τα αίτια του τροχαίου διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για το θέμα της αργίας του Φαίδωνα Φαίδωνος, αλλά και του δημάρχου Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE