Ξεκινά η δράση στην F1

Ξεκινά η δράση στην F1

Ένα φως- κόκκινο. Ανάβει. Τώρα και δεύτερο. Ωραία, συνεχίστε να σχηματίζετε εικόνες. Πάμε στο Albert Park, στην Αυστραλία. Τρίτο. Τέταρτο. Εναρκτήριος αγώνας της Φόρμουλα 1 για το 2015. Πέμπτο. Τα κόκκινα φώτα σβήνουν. Ανάβουν τα πράσινα και πάμε.

Με το πρώτο γκραν- πρι της χρονιάς να βρίσκεται προ των πυλών, το sdna.gr σας παρουσιάζει όλα όσα θα θέλατε να γνωρίζετε για το πιο υπέροχο μηχανοκίνητο σπορ (τουλάχιστον για όσους πιστεύουν πως η F1 είναι πράγματι ένα υπέροχο μηχανοκίνητο σπορ…)- τη Φόρμουλα 1. Προσδεθείτε, φορέστε κράνος, βάλτε τα γάντια σας και καθίστε όσο πιο αναπαυτικά μπορείτε στο εικονικό σας κόκπιτ. Ένα απαλό χάιδεμα στο γκάζι, αρκεί. 

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Ενώ συνεχίζεται η παράνομη κράτηση των πέντε Ε/κ από το κατοχικό καθεστώς, οι κομματικές τοποθετήσεις κινούνται ανάμεσα στην «ψυχραιμία» και την ακινησία, με τα οδοφράγματα στο επίκεντρο μιας αμήχανης δημόσιας συζήτησης, την ώρα που η τουρκική πλευρά ενισχύει την παρουσία της στα κατεχόμενα όχι μόνο στρατιωτικά, αλλά και σε επίπεδο ψυχολογικού ελέγχου της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE