Καταδικάζει ο Αβέρωφ την έρευνα ΕΠΑ στον ΠΙΣ – «Είναι εκτός λογικής»

Καταδικάζει ο Αβέρωφ την έρευνα ΕΠΑ στον ΠΙΣ – «Είναι εκτός λογικής»

Έντονη γραπτή δήλωση του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού για έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο από την Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού.

Συγκεκριμένα, ο κύριος Νευφύτου αναφέρει πως «Είναι εκτός λογικής η πρωτοβουλία της ΕΠΑ για έρευνα στον ΠΙΣ. Μια πρωτοβουλία η οποία δημιούργησε την αντίληψη ότι επειδή κάποιοι ιδιώτες γιατροί επέλεξαν να μην ενταχθούν στο ΓΕΣΥ , η πολιτεία τους κυνηγά και τους εκβιάζει».

Συνεχίζοντας ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ λέει πως «είναι την ίδια ώρα και ακατανόητη γιατί η ΕΠΑ αντί να επικεντρώσει τις προσπάθειες της σε υπαρκτά ολιγοπώλια και μονοπώλια, κινήθηκε εναντία σε ένα σύνδεσμο ιδιωτών επειδή επέλεξαν να συνεχίσουν να εργάζονται υπό συνθήκες ανταγωνισμού».

«Αυτές είναι κινήσεις που ως Δημοκρατικός Συναγερμός θεωρούμε απαράδεκτες και εκθέτουν  την ίδια την ΕΠΑ», τονίζει ο Αβέρωφ Νεοφύτου.

Παράλληλα ο κύριος Νεοφύτου, χαιρετίζει την θέση του Προέδρου Αναστασιάδη επί του ζητήματος «ο οποίος τόνισε πως παρά τον σεβασμό στην ανεξαρτησία της ΕΠΑ, γεγονός που ισχύει απόλυτα και για τον Δημοκρατικό Συναγερμό, είναι αυστηρά αντίθετος με ανάλογες πρωτοβουλίες».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επεισοδιακή καταδίωξη στη Λεμεσό - Πληροφορίες για πυροβολισμούς

Επεισοδιακή καταδίωξη στη Λεμεσό - Πληροφορίες για πυροβολισμούς

Επεισοδιακή καταδίωξη λίγο μετά τις 15:30 στην περιοχή της Παρεκκλησιάς στη Λεμεσό