Πραματευτής έξω από το ΣΙΓΜΑ αναστάτωσε τους εργαζόμενους – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πραματευτής έξω από το ΣΙΓΜΑ αναστάτωσε τους εργαζόμενους – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μια ιδιαίτερη στιγμή έζησαν όσοι βρίσκονταν στα στούντιο του ΣΙΓΜΑ την Τετάρτη (12/06). 

Πραματευτής έκανε την εμφάνιση του στην γειτονιά του τηλεοπτικού σταθμού ΣΙΓΜΑ, με τους εργαζόμενους να απολαμβάνουν το θέαμα.  

Για το περιστατικό ενημέρωσαν μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό οι παρουσιάστριες του σταθμού, Κωνσταντίνα Ευριπίδου και Νατάσα Κακούτση 

Όπως φαίνεται η παρουσία του πραματευτή έκανε εντύπωση στις παρουσιάστριες, αφού πλέον δεν είναι ένα σύνηθες φαινόμενο στις πόλεις της Κύπρου, σε αντίθεση με τα χωριά που τους συναντάς πολύ συχνά!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες παρακάτω:

 

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE