Κ. Ιωάννου: «Αχρείαστη ένταση δημιουργεί η έρευνα της ΕΠΑ στον ΠΙΣ την ώρα της μεταρρύθμισης»

Κ. Ιωάννου: «Αχρείαστη ένταση δημιουργεί η έρευνα της ΕΠΑ στον ΠΙΣ την ώρα της μεταρρύθμισης»

Η έρευνα της Επιτροπής Προστασίας Ανταγωνισμού (ΕΠΑ) δημιουργεί αχρείαστη ένταση την ώρα της μεγάλης μεταρρυθμιστικής προσπάθειας, λέει ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Στο λογαριασμό του στο twitter, ο Υπουργός Υγείας αναφέρει ότι «η έρευνα της ΕΠΑ στον ΠΙΣ δημιουργεί αχρείαστη ένταση την ώρα της μεγάλης μεταρρυθμιστικής προσπάθειας που καταβάλλουμε με την εφαρμογή τουΓεΣΥ».

Σεβόμαστε, σημειώνει, την ανεξαρτησία της ΕΠΑ αλλά την ίδια ώρα δεδομένος είναι και ο σεβασμός μας στην ιατρική οικογένεια παρά τις διαφωνίες μας με ΠΙΣ.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE