Φρουτολαχαναγορά  «Η ΠΑΛΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ»

Φρουτολαχαναγορά  «Η ΠΑΛΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ»

Ψωνίζοντας με Latin Vibes!

Το Σάββατο 1 Ιουνίου, καλωσορίσαμε το φετινό καλοκαίρι στην πλήρως ανακαινισμένη φρουτολαχαναγορά «Η Παλιά Αποθήκη» στην Παλλουριώτισσα με ένα μοναδικό Latin Event όπου πρόσφερε στους επισκέπτες μια ξεχωριστή εμπειρία ψωνίσματος.

Χορεύοντας σε Latin ρυθμούς με live μουσική από τους «Havana Vitral Band», οι πελάτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν παρέα με τα ψώνια της ημέρας, τις ζεστές μεξικανικές νοστιμιές του Σεφ Noel από τα αγαπημένα μας προϊόντα Old El Paso Fajitas, συνοδευόμενες από δροσιστική sangria και τα φρέσκα υλικά της φρουτολαχαναγοράς.

Με φρέσκα εικόνα και εξαιρετική ποιότητα «Η Παλιά Αποθήκη» υπόσχεται να προσφέρει ακόμη περισσότερες εκπλήξεις με συνεχείς βελτιωμένες υπηρεσίες κάνοντας τα ψώνια απόλαυση.

Facebook:H Palia Apothiki (paliaapothiki/)
Instagram: HPaliaApothiki_Cyprus (hpaliaapothiki_cyprus)
Διεύθυνση: Τζόν Κέννεντυ 55,  Παλλουριώτισσα, Τ. Κ 1046, Λευκωσία
Tel. 22 436077

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Σε εκλογές για ανανέωση της ηγεσίας της οδηγείται την 1η Ιουνίου η ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, της Αναπληρώτριας Προέδρου Μαρίας Βασιλειάδου και των τριών αντιπροέδρων να αποχωρήσουν από την ηγεσία του κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE