ΕΛΛΑΔΑ

Ζευγάρι ηλικιωμένων πιάστηκαν στα χέρια - Κατέληξαν και οι δυο στο νοσοκομείο

Ζευγάρι ηλικιωμένων πιάστηκαν στα χέρια - Κατέληξαν και οι δυο στο νοσοκομείο

Ζευγάρι ηλικιωμένων πιάστηκε στα χέρια μπροστά στα μάτια αρκετών περαστικών με αποτέλεσμα να τους ειδοποιήσουν εν τέλει το ασθενοφόρο. 

Σύμφωνα με ελλαδικά μέσα, το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης (11/6) στην Λάρισα σε δημόσιο χώρο, όταν ζευγάρι ηλικιωμένων ξεκίνησε να τσακώνεται μπροστά στα μάτια αρκετών περαστικών.

Στην συνέχεια, όπως όλα δείχνουν, τα αίματα «άναψαν» όταν οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα η γυναίκα να αρπάξει ένα βαρύ αντικείμενο και να χτυπήσει στο κεφάλι τον σύζυγό της.

Μετά τον τραυματισμό και των δύο, περαστικοί κάλεσαν ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε το ζευγάρι και το μετέφερε στο νοσοκομείο για να τους παραστούν οι πρώτες βοήθειες.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ο άνδρας παραμένει εντός του νοσοκομείου καθώς φέρει βαριά τραύματα, ενώ η γυναίκα του αποχώρησε το βράδυ της ίδιας ημέρας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top