ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Κίνδυνος – θάνατος» ημιφορτηγό σε πολυσύχναστο δρόμο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Κίνδυνος – θάνατος» ημιφορτηγό σε πολυσύχναστο δρόμο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αυτά που κουβαλούσε στο όχημα, κτύπησαν σε φώτα τροχαίας!

Τόσο πολύ εξείχαν από το όχημα αυτά που κουβαλούσε στο ημιφορτηγό, που σύμφωνα με την πιο κάτω φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, άγγιξαν φώτα τροχαίας.

Το σκηνικό όπως διαπιστώνεται, σημειώθηκε στην διασταύρωση των οδών 28ης Οκτωβρίου και Ηλία Παπακυριακού, στην Έγκωμη. Δρόμος στον οποίο κινούνται πολλά οχήματα, καθημερινά. 

 Όπως αντιλαμβάνεστε, με τα αντικείμενα που εξείχαν, διέτρεχαν κίνδυνο και πεζοί που ίσως κινούνταν στους δρόμους που βρέθηκε το εν λόγω ημιφορτηγό, όπως και άλλα οχήματα ή και φώτα τροχαίας (όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση) ή και άλλες περιουσίες.

Η απερίσκεπτη ενέργεια του οδηγού, θα μπορούσε με σχετική ευκολία να προκαλέσει ατύχημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE